ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Στο κόλπο για Σουάρες και η ομάδα του Τούχελ

Παρί Σεν Ζερμέν: Στο κόλπο για Σουάρες και η ομάδα του Τούχελ
AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Μετά από Γιουβέντους και Ατλέτικο, η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε στο γκρουπ των ομάδων που θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του Λουίς Σουάρες όταν μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα,.

O Ρόναλντ Κούμαν κατέστησε σαφές στον Λουίς Σουάρες πως δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν και ουσιαστικά τον έθεσε εκτός Μπαρτσελόνα, με τον Ουρουγουανό να μετράει πλέον αντίστροφα για να μείνει ελεύθερος από τους μπλαουγκράνα και να αναζητήσει τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη μετά από 6 χρόνια στην Βαρκελώνη.

Το που θα είναι όμως αυτή, παραμένει μέχρι στιγμής ένα μεγάλο ερωτηματικό, αφού έχουν μαζευτεί ήδη αρκετοί επίδοξοι μνηστήρες για τον 33χρονο στράικερ.

Η Γιουβέντους έκανε πρώτη κίνηση για να δει τις προθέσεις του και ακολούθησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ πλέον στην κούρσα για την απόκτησή του τρέχει ένας ακόμα ισχυρός "παίκτης".

Αυτός ακούει στο όνομα Παρί Σεν Ζερμέν, με τη γαλλική ιστοσελίδα "Le10Sport" να αναφέρει πως η φιναλίστ του φετινού τελικού του Champions League βλέπει με θέρμη ένα ενδεχόμενο παρουσίας των Νεϊμάρ-Εμπαπέ-Σουάρες στην ίδια ομάδα και δεν αποκλείεται να κάνει άμεσα κίνηση για να τον δελεάσει.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Tuttosport, ο Λουίς Σουάρες δείχνει μία προτίμηση στην Γιουβέντους, ελέω της παρουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ της βέκια σινιόρα.

Όλα αυτά πάντως, θα έχουν ισχύ μόνο αν ο Σουάρες μείνει ελεύθερος. Και για να γίνει αυτό ο Ουρουγουανός απαιτεί από την Μπαρτσελόνα να καλύψει το ποσό των 14.000.000 ευρώ που προβλέπει ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του, με την ιστοσελίδα "Goal" να αναφέρει πως έχει ξεκαθαρίσει στους Καταλανούς πως αν δεν εξοφληθεί, θα μείνει στο σύλλογο ακόμα και αν δεν αγωνίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ