ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Στα άκρα οι σχέσεις με τον Ραμπιό

PSG's Adrien Rabiot runs after the ball during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Metz at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Adrien Rabiot runs after the ball during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Metz at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ραμπιό έχει κάνει προσφυγή στην Παρί, επειδή "δεν του επιτράπηκε να ασκήσει το επάγγελμά του", από τη στιγμή που υποβιβάστηκε με το να προπονείται με την ομάδα Νέων της Παρί.

Ο Αντριέν Ραμπιό και η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται σε ανοιχτό πόλεμο. Παρά την προτροπή του Τόμας Τούχελ προς τον σύλλογο για να επαναφέρει τον παίκτη, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μάρκο Βεράτι, οι δύο πλευρές διατηρούν τις θέσεις τους, με τον ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιό του οποίου λήγει τον Ιούνιο και φέρεται ήδη να έχει κλείσει στην Μπαρτσελόνα, να φέρεται πως αποφάσισε να καταγγείλει το σύλλογο στους γαλλικούς ομοσπονδιακούς οργανισμούς.

Η άρνηση του Γάλλου διεθνούς μέσου να υπογράψει νέο συμβόλαιο, περιμένοντας να λήξει το υπάρχον και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, ενόχλησε αφάνταστα τους Παριζιάνους.

Σύμφωνα με την Paris United, ο Ραμπιό έχει προσφύγει επειδή "δεν του επιτράπηκε να ασκήσει το επάγγελμά του", από τη στιγμή που υποβιβάστηκε με το να προπονείται με την ομάδα Νέων της Παρί. Ο Ραμπιό δεν είχε λάβει μέρος στην περιοδεία στο Κατάρ "για οικογενειακούς λόγους", σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, αλλά τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει.

AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ