ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Προτιμά Ουμτιτί αντί για Κουτίνιο ή Ντεμπελέ

Barcelona's Neymar, left, celebrates with Barcelona's Samuel Umtiti after scoring a goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday May 27, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Barcelona's Neymar, left, celebrates with Barcelona's Samuel Umtiti after scoring a goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday May 27, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", η Παρί Σεν Ζερμέν θα ζητήσει να συμπεριληφθεί ο Σαμουέλ Ουμτιτί μεταξύ των ανταλλαγμάτων σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να αποκτήσει τον Νεϊμάρ.

Μπορεί ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο να ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόταση για τον Νεϊμάρ, αλλά στο γαλλικό σύλλογο προετοιμάζουν το έδαφος σε περίπτωση η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να κινηθεί τελικά για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Mundo Deportivo", οι ιθύνοντες της Παρί θα ζητήσουν να συμπεριληφθεί ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού ο Σαμουέλ Ουμτιτί, τον οποίο προτιμά ο Τόμας Τούχελ σε σχέση με τους Φιλίπε Κουτίνιο και Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος στόπερ θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων στον κόσμο, παρά το γεγονός πως την περσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, με συνέπεια να χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα από τον Κλεμάν Λενγκλέ.

Θυμίζουμε πως οι Παριζιάνοι κινήθηκαν για την απόκτηση των Καλιντού Κουλιμπαλί, Ραφαέλ Βαράν και Ματάις ντε Λιχτ, αλλά οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν, αφού τα οικονομικά δεδομένα ήταν ιδιαίτερα υψηλά, ακόμα και για μία ομάδα όπως η Παρί.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λεονάρντο: "Έχει η Μπαρτσελόνα τα χρήματα να πάρει τον Νεϊμάρ;"
Στα χαρακώματα με Παρί ο πατέρας του Νεϊμάρ, διαψεύδει τους ισχυρισμούς
Παρί: Αδικαιολογήτως απών ο Νεϊμάρ
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ