ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Πλήγμα με Νεϊμάρ, τουλάχιστον 1 μήνα εκτός

Brazil's Neymar Jr, right, and Nigeria's Anderson Esiti go for the ball during the international friendly match between Brazil and Nigeria in Singapore, Sunday, Oct. 13, 2019. (AP Photo/Danial Hakim)
Brazil's Neymar Jr, right, and Nigeria's Anderson Esiti go for the ball during the international friendly match between Brazil and Nigeria in Singapore, Sunday, Oct. 13, 2019. (AP Photo/Danial Hakim) AP PHOTO/DANIAL HAKIM

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στο φιλικό της Βραζιλίας με την Νιγηρία μόνο επιπόλαιος δεν ήταν, με την Παρί Σεν Ζερμέν να ανακοινώνει επίσημα πως ο 27χρονος φορ θα μείνει εκτός δράσης 4 εβδομάδες.

Ο Νεϊμάρ άρχισε φουριόζος τη φετινή σεζόν σκοράροντας κατά βούληση με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο φιλικό της Βραζιλίας κόντρα στην Νιγηρία (1-1) την περασμένη Κυριακή στην Σιγκαπούρη.

Μάλιστα, ο τραυματισμός αυτός θα στοιχίσει στον 27χρονο σούπερ σταρ την απουσία από αρκετά ματς της ομάδας του, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να ανακοινώνουν επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας πως υπέστη θλάση στο αριστερό πόδι που "θα τον κρατήσει για τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης πριν επανεκτιμηθεί η κατάστασή του".

Η άσχημη αυτή εξέλιξη όσον αφορά στην υγεία του Νεϊμάρ, σημαίνει πως ο παίκτης θα χάσει τα δύο προσεχή ματς με την Μπριζ για τη φάση των ομίλων του Champions League καθώς και τέσσερις αναμετρήσεις για το γαλλικό πρωτάθλημα μεταξύ των οποίων και το Clasico απέναντι στην Μαρσέιγ για την 11η αγωνιστική της Ligue 1, στις 27 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βραζιλιάνα δημοσιογράφος αποκάλυψε τη νέα σύντροφο του Νεϊμάρ
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ