ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι τέσσερις παίκτες που δεν πουλάνε οι Παριζιάνοι

PSG's Neymar celebrates with Kylian Mbappe, left, after scoring his side's sixth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar celebrates with Kylian Mbappe, left, after scoring his side's sixth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα "le10sport", ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί διαθέτει μία λίστα τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν πωλούνται σε καμία περίπτωση το καλοκαίρι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα προβεί σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο με αρκετούς ποδοσφαιριστές να έρχονται και πολλούς άλλους να φεύγουν. Ζητούμενο τη νέα σεζόν είναι να αποφευχθεί το φετινό κάζο με τον αποκλεισμό από την φάση των 16 του Champions League.

Παρά τις αλλαγές, ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "le10sport" έχει μία λίστα ποδοσφαιριστών που δεν θέλει να πουλήσει το καλοκαίρι. Πρώτο όνομα αυτής της λίστας είναι ο Νεϊμάρ. Κατά τη διάρκεια της σεζόν υπήρχαν φήμες για διαμάχη του Βραζιλιάνου σταρ με τον πρόεδρο της Παρί, αλλά και για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως οι Παριζιάνοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν.

Σε διαπραγμάτευση δεν θα μπει η γαλλική ομάδα ούτε για τον Κίλιαν Εμπαπέ. Το περιοδικό "France Football" θεωρούσε κλεισμένο τον 20χρονο Παγκόσμιο Πρωταθλητή από τους "μερένγκες" για 280.000.000 ευρώ, αλλά όσο κυλούν οι μέρες τόσο ο Κελαϊφί προσπαθεί να καταστήσει κατανοητό ότι ο παίκτης του δεν πωλείται. Άλλωστε μαζί με τον Νεϊμάρ αποτελούν τα δύο μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Παρί και η QSI, η ιδιοκτήτρια εταιρία των Παριζιάνων, θα πληγεί από την πώληση τους, αναφέρει το γαλλικό ρεπορτάζ.

Την λίστα συμπληρώνουν τα ονόματα των Βεράτι και Μαρκίνιος, οι οποίοι είναι από τους πιο παλιούς στην ομάδα, αφού αφίχθησαν στο "Παρκ Ντε Πρενς" το 2012 και το 2013 αντίστοιχα. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με την Παρί έως και και το 2022 και υπολογίζεται κανονικά από τον Τόμας Τούχελ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ιταλό μέσο. Μάλιστα νωρίτερα μέσα στη σεζόν, υπήρξαν δημοσιεύματα για προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του Βεράτι έως και το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί Σεν Ζερμέν - Νις 1-1: Νέα γκέλα παρά το 50ο γκολ του Νεϊμάρ
Τιμωρία ο Εμπαπέ, "Χρυσό Παπούτσι" ο Μέσι
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ