Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Βεράτι ανανεώνει μέχρι το 2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μάρκο Βεράτι για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Την ώρα που οι μνηστήρες αυξάνονται συνεχώς για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε στον Ιταλό μέσο πόσο σημαντικό τον θεωρεί. Ο 26χρονος χαφ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο ρόστερ της και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Οι Παριζιάνοι τον είχαν αποκτήσει το καλοκαίρι του 2012 από την Πεσκάρα δαπανώντας περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ και σήμερα η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει πολλαπλασιαστεί.

Το καλοκαίρι του 2016 η διοίκηση της Παρί έκανε αναπροσαρμογή στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του Ιταλού χαφ ανεβάζοντας τις ετήσιες αποδοχές του στα επτά εκατομμύρια ευρώ. Τώρα, οι δύο πλευρές έκατσαν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους και ο Βεράτι θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να φουσκώνει κι άλλο.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός χαφ θα επεκτείνει τη συνεργασία του με την Παρί μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και οι αμοιβές του θα εκτοξευτούν στα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Παράλληλα, στη συμφωνία των δύο πλευρών φέρεται να έχει μπει και μεγάλη ρήτρα ώστε να κρατήσει μακριά τους μνηστήρες, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το ύψος της.

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus, File

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ