ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν-Ζερμέν: Ο Τούχελ θέλει τον Μάρκους Ράσφορντ

Manchester United's Marcus Rashford celebrates scoring his side's third goal of the game during their English Premier League soccer match against Newcastle United at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Dec. 26, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United's Marcus Rashford celebrates scoring his side's third goal of the game during their English Premier League soccer match against Newcastle United at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Dec. 26, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ο Τόμας Τούχελ θέλει τον Μάρκους Ράσφορντ στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Παριζιάνους να είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν οικονομικά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, θέλει να ενισχύσει αλλά και να καλύψει την πιθανή απώλεια των Νεϊμάρ και Κίλιαν Εμπαπέ, με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ. Σύμφωνα με την Independent, οι ''Κόκκινοι Διάβολοι'' αξιώνουν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Ράσφορντ, με την Παρί να είναι διατεθειμένη να τα πληρώσει.

Ο Τούχελ είναι μεγάλος θαυμαστής του 22χρονου Άγγλου επιθετικού, γιατί παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετή εμπειρία, ενώ μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση στο κέντρο αλλά και στα πλάγια της επίθεσης. Η Μπαρτσελόνα είχε ενδιαφερθεί και αυτή πέρυσι το καλοκαίρι για τον Ράσφορντ, ωστόσο κινήθηκε για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν.

Αυτή την σεζόν ο Ράσφορντ έχει καταγράψει 38 συμμετοχές, με απολογισμό 21 γκολ και 10 ασίστ. Αυτή την περίοδο περνάει πολύ καλά στο Μάντσεστερ, καθώς το κλίμα είναι στην ομάδα είναι πολύ καλό, ενώ έχει άψογη σχέση με τον Σόλσκιερ. Αν του γίνει όμως μία πολύ καλή πρόταση από οικονομικής πλευράς, δεν ξέρουμε αν θα αρνηθεί τόσο αυτός όσο και η Γιουνάιτεντ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ