ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ θέλει συμπαίκτη τον Σουάρες

FC Barcelona's Neymar, right, and Luis Suarez during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 5, 2017. FC Barcelona will play against Villarreal during a Spanish La Liga on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar, right, and Luis Suarez during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 5, 2017. FC Barcelona will play against Villarreal during a Spanish La Liga on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η καταλανική Sport υποστηρίζει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθεί την περίπτωση του Λουίς Σουάρες, ενώ ο Νεϊμάρ θα ήθελε να βρεθούν ξανά μαζί στην ίδια ομάδα.

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα. Όπως αποκάλυψε ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC 1, ο Ρόναλντ Κούμαν τηλεφώνησε στον Ουρουγουανό στράικερ και του έκανε γνωστό ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Η είδηση αυτή φούντωσε ακόμη περισσότερο την φημολογία για τον ενδεχόμενο επόμενο σταθμό στην καριέρα του Σουάρες. Σύμφωνα με την καταλανική Sport, η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Νεϊμάρ φέρεται να θέλει να συνεργαστούν ξανά μαζί, με τον Βραζιλιάνο σταρ να τον θεωρεί ιδανικό παρτενέρ. Πάντως, η Παρί ακόμη δεν έχει κινηθεί με κάποια πρόταση, καθώς περιμένει την αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σουάρες έχει κι άλλους μνηστήρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός φαίνεται να έχει προτάσεις από ομάδες της Premier League και της Serie A. Στο παρελθόν είχε δεχθεί τηλεφώνημα από τον τεχνικό διευθυντή του Άγιαξ, Μαρκ Όφερμαρς, ωστόσο ο Σουάρες δεν δείχνει διατεθειμένος να παίξει στην Eredivisie.

Η Sport καταλήγει ότι ο Σουάρες δεν μπορεί να κάνει καμία κίνηση πριν οι δικηγόροι του καταλήξουν σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον τερματισμό του συμβολαίου του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ