ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε ότι μένει και τη νέα σεζόν

PSG's Neymar smiles during a training session at the Luz stadium in Lisbon, Saturday Aug. 22, 2020. PSG will play Bayern Munich in the Champions League final soccer match on Sunday. (David Ramos/Pool via AP)
PSG's Neymar smiles during a training session at the Luz stadium in Lisbon, Saturday Aug. 22, 2020. PSG will play Bayern Munich in the Champions League final soccer match on Sunday. (David Ramos/Pool via AP) DAVID RAMOS/POOL VIA AP

O Νεϊμάρ παραχώρησε συνέντευξη στο "PSG Le Mag" και αποκάλυψε πως θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη νέα σεζόν με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα και πάλι στον τελικό του Champions League.

Η σχέση του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει περάσει από... σαράντα κύματα, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να έχει εκφράσει πολλές φορές κατά το παρελθόν την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, η εξαιρετική πορεία των Παριζιάνων την περσινή σεζόν, με αποκορύφωμα την πρόκριση στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, φαίνεται πως έχει αλλάξει προς το καλύτερο τη σχέση με των δύο πλευρών.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο 28χρονος επιθετικός στο περιοδικό της ομάδας "PSG Le Mag", αποκάλυψε πως θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού και τη νέα σεζόν, με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα στον τελικό του Champions League για δεύτερη σερί χρονιά.

Photo Credits: David Ramos/Pool via AP

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ