ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μπεν Αρφά αξιώνει δικαστικά 8.000.000 ευρώ

PSG's Hatem Ben Arfa controls the ball during a French League One soccer match Paris-Saint-Germain against Saint-Etienne at Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Sept. 9, 2016. (AP Photo/Michel Euler)
Μπεν Αρφά (AP Photo/Michel Euler) AP

Τη δικαστική οδό έχει πάρει η διαμάχη του Χατέμ Μπεν Αρφά με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γάλλο να αξιώνει συνολικά 9.000.000 ευρώ ως αποζημίωση από τη γαλλική ομάδα.

Οι σχέσεις του Χατέμ Μπεν Αρφά με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι σε καθόλου καλό σημείο, με τις δυο πλευρές να είναι στα δικαστήρια και τον ποδοσφαιριστή να αξιώνει ένα πολύ μεγάλο ποσό ως αποζημίωση από την γαλλική ομάδα.

Περίπου τρεις ώρες κράτησε η ακροαματική διαδικασία και ο Μπεν Αρφά ζητά 8.000.000 ευρώ και άλλο 1.000.000 ευρώ για ψυχική οδύνη. Από τον Απρίλιο του 2017 ως τον Ιούνιο του 2018 ήταν εκτός ομάδας και θεωρεί πως αυτό έβλαψε την καριέρα του.

Γι' αυτό και ζητά να λάβει τέτοιο ποσό, θεωρώντας ότι τόσα έχασε την περίοδο που τον είχε βάλει στα... πιτς η Παρί, η οποία με τη σειρά της ανέφερε πως η απόφαση ήταν αγωνιστική και είχε να κάνει με την εικόνα του παίκτη στις προπονήσεις.

AP Photo/Michel Euler

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ