ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ θέλει να φύγει λόγω Τούχελ και Νεϊμάρ

PSG Kylian Mbappe celebrates with teammate Neymar his side's fourth goal during the Champions League group C soccer match between Red Star and Paris Saint Germain, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
PSG Kylian Mbappe celebrates with teammate Neymar his side's fourth goal during the Champions League group C soccer match between Red Star and Paris Saint Germain, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "El Larguero" του καταλανικού ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena SER", ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και οι κύριοι λόγοι είναι οι Τόμας Τούχελ και Νεϊμάρ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζεται για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν έπειτα από μια σεζόν-αποκάλυψη (2016-17) με τη φανέλα της Μονακό. Η μεταγραφή του κόστισε 180.000.000 ευρώ στους Παριζιάνους, που ήθελαν να φτιάξουν μια μυθική τριπλέτα μαζί με Νεϊμάρ και Καβάνι. Φαίνεται όμως πως ο Γάλλος επιθετικός δεν θέλει να μείνει άλλο στην ομάδα, τουλάχιστον με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής "El Larguero" του καταλανικού ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena SER".

Όπως ανέφερε, ο πατέρας και ατζέντης του ποδοσφαιριστή συναντήθηκε στη Ζυρίχη "με κάποιον πολύ σημαντικό άνθρωπο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου" για το μέλλον του Εμπαπέ. Ο παίκτης δεν αισθάνεται άνετα στην ομάδα του και θέλει να αποχωρήσει. Μάλιστα, δυο είναι οι λόγοι και έχουν να κάνουν με τον προπονητή του, Τόμας Τούχελ και τον Νεϊμάρ.

Ο Γερμανός κατηγορείται από την πλευρά του παίκτη για την απώλεια του "Χρυσού Παπουτσιού", διότι δεν του επέτρεπε να χτυπάει πέναλτι. Αυτό, πέρα από το βραβείο, του κόστισε 1.500.000 ευρώ που θα έπαιρνε γι' αυτό το επίτευγμα. Με τον Νεϊμάρ δεν έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις, δεν υπάρχει κώδικας επικοινωνίας ανάμεσά τους και γι' αυτό το λόγο ο πατέρας του Εμπαπέ κάνει ό,τι μπορεί για να φύγει ο γιος του από το "Parc des Princes".

Μην ξεχνάμε ότι χάρη στη δική του επιμονή ο Εμπαπέ συνέχισε την καριέρα του στην Παρί, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ