ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο 18χρονος γιος του Ζορζ Γουέα πάει Σέλτικ!

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο 18χρονος γιος του Ζορζ Γουέα πάει Σέλτικ!
AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο γιος του Ζορζ Γουεά, Τίμοθι, αφήνει το γαλλικό πρωτάθλημα και την Παρί Σεν Ζερμέν και όλα δείχνουν πως ο νέος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Σέλτικ.

O Ζορζ Γουεά έγραψε ιστορία ως ποδοσφαιριστής έχοντας μεγάλες επιτυχίες με Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν και κατακτώντας τη Χρυσή Μπάλα το 1995 ενώ τώρα υπηρετεί την πατρίδα του όντας πρόεδρος της Λιβερίας.

Το όνομα πάντως Γουεά δεν έχει χαθεί από τον χάρτη της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς καθώς τώρα κάνει τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα ο γιος του Τίμοθι, που στα 18 του χρόνια μάλιστα βρήκε θέση στην πρώτη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Έχει ήδη αγωνιστεί σε 5 ματς πρωταθλήματος (1 γκολ), ωστόσο επειδή ο συναγωνισμός στην επίθεση είναι τεράστιος και ο Τόμας Τούχελ δεν μπορεί να του βρει χώρο και χρόνο συμμετοχής, όλα δείχνουν πως θα παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο.

"Απλά θέλω να πάρω το χρόνο και να μιλήσω σε όλους για την απόφαση που πήρα εγώ και η οικογένειά μου για να φύγω ως δανεικός το χειμώνα", έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο νεαρός φορ με το αμερικανικό διαβατήριο (έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και μετράει ήδη 8 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας).

Όσο για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όπως ανέφερε το "RMC" αυτή θα είναι η Σέλτικ, που έχει αναζητεί απελπισμένα επιθετικό αυτή την περίοδο μετά από τα προβλήματα εκτός γηπέδου που αντιμετωπίζει ο Λέι Γκρίφιθς και τον έχουν θέσει εκτός δράσης.

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ