ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο 100άρης Νεϊμάρ δηλώνει ξανά ευτυχισμένος

PSG's Neymar waits to take a corner kick during the French League 1 soccer match between Lyon and Paris SG, at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
PSG's Neymar waits to take a corner kick during the French League 1 soccer match between Lyon and Paris SG, at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Ο Νεϊμάρ δέχτηκε ως δώρο για τις 100 συμμετοχές του με την εθνική Βραζιλίας μία συλλεκτική φανέλα και δεν έχασε την ευκαιρία να διατρανώσει την ευτυχία του τόσο με την Σελεσάο όσο και με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το απόγευμα της Πέμπτης (10/10) η Βραζιλία αντιμετωπίζει σε διεθνές φιλικό παιχνίδι την Σενεγάλη στο Εθνικό Στάδιο Σιγκαπούρης και ο Νεϊμάρ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται όμορφα, αφού αν αγωνιστεί -όπως όλα δείχνουν- θα συμπληρώσει 100 ματς με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Ενόψει της αναμέτρησης, η βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία θέλησε να τον γλυκάνει κάνοντάς του δώρο μία φανέλα της Σελεσάο με τον αριθμό 100 και το όνομά του στην πλάτη, με τον 27χρον φορ από την πλευρά του να παίρνει την... ασίστ για να στείλει μήνυμα τόσο στους συμπατριώτες του όσο και στους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν.

"Είμαι ευτυχισμένος στην Σελεσάο και τώρα είμαι ευτυχισμένος και στο Παρίσι. Όλοι ξέρουν πως ήθελα να φύγω και γνωρίζουν επίσης όλα αυτά που έλαβαν χώρα την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Τώρα όμως είμαι ευτυχισμένος στο μέρος που είμαι, και αυτό συμπεριλαμβάνει και το σύλλογό μου. Η σεζόν άρχισε καλά και θα υπερασπιστώ την Παρί Σεν Ζερμέν με νύχια και με δόντια, δίνοντας το 100% στην προσπάθεια κατάκτησης νέων τροπαίων.

Αν πηγαίνω καλά με την ομάδα μου, θα συμβεί το ίδιο και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μου", δήλωσε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ο "Νέι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ