ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: "Μπαίνει" δυνατά για Έρικσεν

Tottenham's Christian Eriksen eyes the ball during the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Tottenham Hotspur at the Allianz Arena stadium, in Munich, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Tottenham's Christian Eriksen eyes the ball during the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Tottenham Hotspur at the Allianz Arena stadium, in Munich, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Τότεναμ απέρριψε την πρόταση της Ίντερ για τον Κρίστιαν Έρικσεν, με την Παρί Σεν Ζερμέν να θέλει να μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του.

Το σίριαλ με το μέλλον του Κρίστιαν Έρικσεν καλά κρατεί. Η Τότεναμ απέρριψε την πρόταση της Ίντερ ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, αφού οι "Σπερς" αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 25 εκατ. ευρώ, με τον Αντόνιο Κόντε να επισημαίνει πως δεν υπάρχουν χρήματα για ξόδεμα στους "νερατζούρι".

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Δανού χαφ. Οι Παριζιάνοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να καλύψουν το ποσό που θέλουν οι Λονδρέζοι αν και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή εκπνέει το καλοκαίρι και θα μπορούν να τον πάρουν ελεύθερο.

Πάντως ο Έρικσεν αγωνίστηκε κανονικά στη νίκη επί της Μίντλεσμπρο με 2-1 για το FA Cup με τον Ζοζέ Μουρίνιο να εκθειάζει τον 27χρονο για τον επαγγελματισμό του.

Photo Credits: AP / Matthias Schrader

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ