ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Μάλωσαν Νεϊμάρ - Κελαϊφί λόγω Ντάνι Άλβες

PSG players Neymar, right, and Dani Alves hold their League One winners trophy after the soccer match between Paris Saint-Germain and Stade Rennais at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday May 12, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG players Neymar, right, and Dani Alves hold their League One winners trophy after the soccer match between Paris Saint-Germain and Stade Rennais at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday May 12, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "AS", ο Νεϊμάρ τσακώθηκε με τον πρόεδρο της Παρί, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί εξαιτίας της ενδεχόμενης αποχώρησης του Ντάνι Άλβες το καλοκαίρι.

Οι φήμες γύρω από το μέλλον του Νεϊμάρ κάθε μέρα οργιάζουν. Ξεπηδούν συνέχεια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος σταρ θα φύγει από το Παρίσι με προορισμό την Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ. Βέβαια, κάτι τέτοιο διαψεύδει ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί.

Όμως, ένα περιστατικό που αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα "AS" συσκοτίζει τις σχέσεις μεταξύ του Νεϊμάρ και του "αφεντικού" των Παριζιάνων. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα μιλάει για σύγκρουση του Βραζιλιάνου με τον Κελαϊφί με την αφορμή να είναι ο Ντάνι Άλβες.

Το μέλλον του Άλβεζ είναι θωλό στην Παρί με το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2019. Η Γάλλοι του έκαναν πρόταση για επέκταση ενός ακόμη χρόνου, με τις αποδοχές του, όμως, να τίθενται προς συζήτηση. Ο Ντάνι Άλβες ισχυρίστηκε ότι αυτή η κίνηση είναι ξεκάθαρη απειλή, ώστε να φύγει από την ομάδα.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον συμπατριώτη του, Νεϊμάρ, ο οποίος σύμφωνα πάλι με την εφημερίδα συγκρούστηκε με τον Κελαϊφί για το ζήτημα και φέρεται να του είπε ότι νιώθει πολύ πιο άνετα με τον Άλβεζ στο Παρίσι. Μάλιστα, η σύγκρουση επεκτάθηκε και σε προπονητικό επίπεδο.

Ο προπονητής της Παρί, Τόμας Τούχελ, φαίνεται να διαφωνεί με την επέκταση συμβολαίου στον Ντάνι Άλβες και εισηγήθηκε απόλυση του στον πρόεδρο. Αυτό, φυσικά, είχε ως αποτέλεσμα ο Νεϊμάρ να διαφωνήσει και με τον προπονητή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ξέσπασμα κατά Παρί και Νεϊμάρ από τη μητέρα του Ραμπιό!
Παρί Σεν Ζερμέν: Δικαιώθηκε από το CAS
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ