ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Κουλιμπαλί για αντικαταστάτης του Τιάγκο Σίλβα

Napoli's Kalidou Koulibaly grimaces during a Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Napoli's Kalidou Koulibaly grimaces during a Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί είναι ο εκλεκτός για αντικαταστάτης του Τιάγκο Σίλβα στην Παρί, με τις υψηλές απαιτήσεις της Νάπολι και τον ανταγωνισμό από την Πρέμιερ Λιγκ να αποτελούν τα μεγαλύτερα εμπόδια.

Το συμβόλαιο του Τιάγκο Σίλβα με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει σε λίγες ημέρες, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να αποχωρεί από τους Παριζιάνους ύστερα από 8 χρόνια. Για αντικαταστάτης του Τιάγκο Σίλβα προορίζεται ο Καλιντού Κουλιμπαλί, σύμφωνα με την Marca.

Η τιμή του Σενεγαλέζου στόπερ είναι ιδιαίτερα υψηλή μετά την κρίση του κορονοϊού, με την Νάπολι ωστόσο να μην είναι ιδιαίτερα διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Για τον Κουλιμπαλί ενδιαφέρονται επίσης και οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, ενώ υπό προϋποθέσεις και η Νιούκαστλ, εφόσον ολοκληρωθεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της, με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από την πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.

Το συμβόλαιο του Κουλιμπαλί με τους Κυπελλούχους Ιταλίας λήγει το 2023. O 29χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Νάπολι από το 2014, όταν αποκτήθηκε από την Γκενκ έναντι 7.75 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ