ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: "Ήθελε να αρνηθεί ο Ικάρντι, τον έπεισε η Γουάντα Νάρα"

Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας Ικάρντι - Παρί Σεν Ζερμέν για τη φετινή σεζόν, η "Corriere della Sera" έβγαλε στη φόρα το παρασκήνιο του deal που είχε πρωταγωνίστρια την Γουάντα Νάρα.

Τέλος καλό, όλα καλά, είναι το μότο που ισχύει για την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ίντερ όσον αφορά στις οριακές διαπραγματεύσεις των δύο ομαδων για τον Μάουρο Ικάρντι, με τον Αργεντινό στράικερ να μπαίνει στο αεροπλάνο για Παρίσι τη Δευτέρα και να βάζει την υπογραφή του για συμβόλαιο ενός έτους με τη μορφή δανεισμού.

Από τη συμφωνία μάλιστα αυτή, μόνο χαμένος οικονομικά δεν βγήκε ο παίκτης, με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ να αναφέρουν πως η Παρί θα του προσφέρει κάθε χρόνο 8+2 εκατομμύρια ευρώ ενώ αν επιστρέψει στην Ίντερ το καλοκαίρι του 2020 θα κερδίζει 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Το εντυπωσιακό πάντως στην όλη υπόθεση είναι πως χρειάστηκε να φτάσουμε στον κόψη του ξυραφιού ώστε ο πρώην αρχηγός της Ίντερ να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως θα αφήσει τους νερατζούρι έστω και για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Corriere della Sera" στο σημερινό της πρωτοσέλιδο "ο Μάουρο δεν ήθελε να αποδεχτεί την πρόταση της Παρί και η Γουάντα Νάρα έβαλε τα κλάματα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να απευθυνθεί στον ιστορικό μάνατζερ του παίκτη, Πίνο Λετέριο, για να την βοηθήσει να τον πείσει το σύζυγό της.

Ένα μήνυμα από τον πρώην μάνατζερ υπενθύμισε στον Ικάρντι πως θα ήταν πολύ δύσκολο και για τα παιδιά του μία παραμονή στο Μιλάνο και έτσι διευκολύνθηκε η μεταγραφή του στην Παρί", ανέφερε το εν λόγω μέσο.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ