ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Η προϋπόθεση για να ανανεώσει ο Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe points his finger during warmup ahead of the French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Louis II stadium in Monaco, France, Wednesday, Jan. 15, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
PSG's Kylian Mbappe points his finger during warmup ahead of the French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Louis II stadium in Monaco, France, Wednesday, Jan. 15, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP PHOTO/DANIEL COLE

Σύμφωνα με την "Equipe", ο Κιλιάν Εμπαπέ κάνει δεύτερες σκέψεις και εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν, αρκεί να πάρει αντίστοιχο συμβόλαιο με τον Νεϊμάρ.

Η κρίση του κορονοϊού αναμένεται να έχει τεράστιο αντίκτυπο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα πολλές μεταγραφικές υποθέσεις να πηγαίνουν -τουλάχιστον- ένα καλοκαίρι πίσω.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος, όπως αποκάλυψε και ο παλαίμαχος εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν, βρέθηκε μία "ανάσα" από τη μετακίνησή του στη Ρεάλ, αλλά η πανδημία "πάγωσε" τις συζητήσεις και καθυστερεί το deal των δύο πλευρών.

Μάλιστα, μπορεί αρχικά ο Εμπαπέ να εμφανιζόταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα και μετά το 2022, όταν κι ολοκληρώνεται το τωρινό συμβόλαιο, αλλά σύμφωνα με την " Equipe", το τελευταίο διάστημα κάνει δεύτερες σκέψεις.

Το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας αναφέρει πως ο 21χρονος επιθετικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, αρκεί οι διοικούντες την Παρί να του προτείνουν ετήσιες αποδοχές αντίστοιχες με του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αμείβεται με 38.000.000 ευρώ το χρόνο, αλλά έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε είναι πιθανό οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας να προσφέρουν στον Εμπαπέ το ηγεμονικό συμβόλαιο που ζητάει προκειμένου να παραμείνει στο Παρίσι.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Cole

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ