ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ μπλοκάρει τη μεταγραφή Βαράν

France's Raphael Varane controls the ball during the Euro 2020 group H qualifying soccer match between France and Iceland at Stade de France stadium in Saint Denis, outside Paris, France, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
France's Raphael Varane controls the ball during the Euro 2020 group H qualifying soccer match between France and Iceland at Stade de France stadium in Saint Denis, outside Paris, France, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP

Η μεταγραφή του Βαράν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να εμποδιστεί από την άρνηση των Παριζιάνων να πουλήσουν τον Εμπαπέ, σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα "Le10Sport".

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε διαμηνύσει ότι ο Ραφάελ Βαράν δεν θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ότι υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν. Με την παραπάνω άποψη δεν φαίνεται να συμφωνεί η γαλλική ιστοσελίδα "Le10Sport".

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Αντέρο Ενρίκε, επικοινώνησε με τον αδερφό του Γάλλου κεντρικού αμυντικού για να διαπιστώσει εάν υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής.

Η ιστοσελίδα συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι ο Βαράν βλέπει με καλό μάτι την μετακίνηση του στο Παρίσι, καθώς θέλει να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι τέτοιο συζητείται αρκετές μέρες, με δημοσιεύματα να θέλουν τον 26χρονο Γάλλο να έχει μιλήσει ήδη στους συμπαίκτες του για αποχώρησή του.

Βέβαια, συνεχίζει, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό, αφού στην υπόθεση εμπλέκεται και το όνομα του Κίλιαν Εμπαπέ. Η "Le10Sport" εξηγεί ότι εάν η Παρί Σεν Ζερμέν αρνηθεί να πουλήσει στους "μερένγκες" τον 20χρονο επιθετικό, τότε δεν θα μπουν σε διαπραγματεύσεις για τον Βαράν.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει φέτος 28 συμμετοχές και έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ μέχρι και το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Cds: "Ο Μανωλάς λέει bye-bye, η Γιούβε δίνει τα 36 εκ. της ρήτρας"
Πρώην παίκτης της Καλλονής ψάχνει τον γιο του!
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ