ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Η μαμά του Ραμπιό ζητάει περισσότερα χρήματα από την Μπαρτσελόνα

Παρί Σεν Ζερμέν: Η μαμά του Ραμπιό ζητάει περισσότερα χρήματα από την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα εχει συμφωνήσει με τον Αντριέν Ραμπιό για να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι, όμως η μητέρα και μάνατζέρ του ζήτησε από τους "μπλαουγκράνα" να ανεβάσουν και άλλο την προσφορά τους.

Ο Αντριέν Ραμπιό μετράει αντίστροφα για να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει αυτή την περίοδο είναι αν ο Γάλλος διεθνής μέσος φύγει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ή περιμένει ως το καλοκαίρι όπου θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές και θα είναι ελεύθερος.

Μέχρι πρότινος ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα έχει πρόβλημα να περιμένει για έξι ακόμα μήνες, όμως η πρόθεση των Παριζιάνων να τον αφήσουν στο ψυγείο για ένα διάστημα έξι μηνών δεν είναι κάτι που τον "συγκινεί" και τα τελευταία ρεπορτάζ τον θέλουν να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα.

Βέβαια, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει κάποια ομάδα να δώσει χρήματα στην Παρί, με την "Μπάρσα" να βολεύεται να περιμένει ως το καλοκαίρι για να μη δώσει ούτε ευρώ στους Γάλλους αλλά από την άλλη να κινδυνεύει να αποκτήσει έναν παίκτη που θα προέρχεται από αγωνιστική απραξία για σχεδόν έξι μήνες.

PSG's Adrien Rabiot, right, celebrates with his teammate PSG's Angel Di Maria after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Amiens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Adrien Rabiot, right, celebrates with his teammate PSG's Angel Di Maria after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Amiens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Την ώρα πάντως που δημοσιεύματα θέλουν τους "μπλαουγκράνα" να είναι ανοιχτοί στο να δώσουν 5.000.000 ευρώ στην Παρί για να πάρουν τον παίκτη από τον Ιανουάριο (μειώνοντας έτσι το μπόνους υπογραφής που θα έδιναν στον Ραμπιό και αντί για 10 να έπαιρνε 5 εκατομμύρια ευρώ), υπάρχει και ένα σενάριο που έρχεται να περιπλέξει την κατάσταση.

Και αυτό γιατί εμπλέκεται σε αυτό η μητέρα και μάνατζερ του παίκτη, Βερονίκ Ραμπιό, με την "Mundo Deportivo" να υποστηρίζει πως η μητέρα του Ραμπιό έχει επανέλθει δυναμικά και ζητάει περισσότερα χρήματα από την ομάδα του Βαλβέρδε για να ολοκληρωθεί το deal, γεγονός που βάζει όλη την επιχείρηση σε κίνδυνο.

Μένει να δούμε κατά πόσο θα επιμείνει η Βερονίκ Ραμπιό στο να δοθούν περισσότερα χρήματα στο γιο της από πλευράς Μπαρτσελόνα, με δεδομένο πως οι Καταλανοί εμφανίζοντας αυτή τη στιγμή ως η μοναδική ομάδα που δείχνει να ικανοποιεί τις προϋποθέσεις που θέσει ο παίκτης για να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την πατρίδα του.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ