ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Έστειλαν τον Ραμπιό να προπονείται με τις "ρεζέρβες"!

PSG's Adrien Rabiot runs after the ball during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Metz at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Adrien Rabiot runs after the ball during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Metz at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Αντριάν Ραμπιό δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του περιμένοντας την Μπαρτσελόνα και η διοίκηση της Παρί Ζεν Ζερμέν αποφάσισε να τον τιμωρήσει στέλνοντάς τον στην... δεύτερη ομάδα.

Το μπρα ντε φερ μεταξύ του Αντριάν Ραμπιό και της Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζεται και μάλιστα η υπόθεση περνάει στο πιο πάνω επίπεδο όσον αφορά στο βαθμό της διαμάχης.

Η άρνηση του Γάλλου διεθνούς μέσου να υπογράψει νέο συμβόλαιο περιμένοντας να λήξει το υπάρχον και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ενόχλησε αφάνταστα τους Παριζιάνους που βρήκαν τον τρόπο να τον "εκδικηθούν".

Το πρώτο σημάδι της ενόχλησής τους για τη συμπεριφορά του φάνηκε από την απόφασή τους να τον αφήσουν εκτός της περιοδείας που έκανε η ομάδα στο Κατάρ ενώ τώρα τα πράγματα χειροτέρεψαν για τον παίκτη καθώς είναι τώρα υποχρεωμένος να προπονείται με τους αναπληρωματικούς.

"Πρέπει να προετοιμάσω την ομάδα μου και θα είναι μία ομάδα χωρίς τον Άντριαν, σέβομαι τις αποφάσεις του συλλόγου επειδή πρόκειται για αποφάσεις του συλλόγου", τόνισε για τον παραγκωνισμό του Ραμπιό ο Τόμας Τούχελ, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της Παρί με την Γκινγκάμπ στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ