ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν-Ζερμέν: Επέκταση συμβολαίου στον Τούχελ

PSG's head coach Thomas Tuchel waits for the start of the League One soccer match between Paris Saint Germain and Dijon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's head coach Thomas Tuchel waits for the start of the League One soccer match between Paris Saint Germain and Dijon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Τούχελ για ένα ακόμη χρόνο, στηρίζοντας εμπράκτως τον 45χρονο Γερμανό προπονητή της παρά την κακή πρώτη του σεζόν.

Η φημολογία οργίασε τις τελευταίες εβδομάδες. Η Παρί Σεν-Ζερμέν έβαλε το Σάββατο (25/5) τέλος στα σενάρια, διασκέδασε κάθε αμφιβολία κι απέδειξε ότι στηρίζει έμπρακτα τον προπονητή της παρά την κακή πρώτη του σεζόν.

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της για έναν ακόμη χρόνο. Έτσι ο 45χρονος Γερμανός τεχνικός θα παραμείνει στο Παρίσι μέχρι το 2021, σε περίπτωση που εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ενισχύει το στόχο μου να φέρω αυτήν την ομάδα στην κορυφή", υποστήριξε ο Τούχελ λίγο μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ο Τούχελ οδήγησε την Παρί στην άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος, απέτυχε όμως να κάνει το βήμα παραπάνω στο Champions League, γνωρίζοντας εντός έδρας αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα, δεν κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ.

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ