ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Επαφές του Λεονάρντο με Μπρόζοβιτς

Inter Milan's Marcelo Brozovic controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Marcelo Brozovic controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς από την Ίντερ και ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, φέρεται να έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Κροάτη μέσο.

Την επόμενη σεζόν σχεδιάζει η Παρί Σεν Ζερμέν και ψάχνει να ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή. Μία επιλογή είναι αυτή του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ο οποίος φαίνεται ότι θα αποχωρήσει από την Ίντερ, μαζί με τον Σκρίνιαρ.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, βρίσκεται ήδη σε επαφή με τον Κροάτη μέσο, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα εξελίξεις στην υπόθεση ενδέχεται να υπάρξουν αρκετά σύντομα.

Ωστόσο, τα ιταλικά ΜΜΕ, υποστηρίζουν ότι η Παρί δεν παίζει μόνη της στην υπόθεση, αφού και η Μπάγερν Μονάχου έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Μπρόζοβιτς, ως αντικαταστάτη του Τιάγκο Αλκάνταρα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπρόζοβιτς αγωνίστηκε σε 46 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα των νερατζούρι, πετυχε τρία γκολ και μοίρασε οκτώ ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Ματιές σε Τσίρο Ιμόμπιλε
Σουάρες: "Όταν πρέπει, θα μιλήσω"
Μάντσεστερ Σίτι: Παγώνει η μεταγραφή του Καλιντού Κουλιμπαλί
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ