ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Εξοργισμένος με δημοσιογράφο ο Τούχελ

Paris Saint Germain's coach Thomas Tuchel reacts after Paris Saint Germain's Dani Alves takes a direct free kick during the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12,2019.(AP Photo/Dave Thompson)
Paris Saint Germain's coach Thomas Tuchel reacts after Paris Saint Germain's Dani Alves takes a direct free kick during the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12,2019.(AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο προπονητής της Παρί, Τόμας Τούχελ, επέπληξε δημοσιογράφο στην συνέντευξη Τύπου, επειδή φόρεσε φανέλα της αντιπάλου του, Στρασμπούρ

Ποιος είδε τον Τούχελ και δεν το φοβήθηκε, στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Στρασμπούρ που έληξε 2-2. Οι Παριζιάνοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πανηγυρίσουν και μαθηματικά τον τίτλο, κάτι που έκανε έξαλλο τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Τούχελ φρόντισε πρώτα να αποβληθεί μετά από έντονες διαμαρτυρίες του προς τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ μετά τα έβαλε και με δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα με τον Λοράν Παγκανέλι, ο οποίος είναι και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

O Γάλλος έκανε το λάθος να φορέσει φανέλα της Στρασμπούρ σε μία φωτογραφία του με τον MVP του παιχνιδιού, Ματζ Σελς, τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο προπονητής της Παρί να... μαλώσει τον Παγκανέλι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, όταν εκείνος του έκανε ερώτηση για το ματς. "Είσαι δημοσιογράφος, αλλά φοράς αυτή την φανέλα; Θα το αρνηθείς, αλλά σε είδα. Την επόμενη φορά να το σκεφτείς" είπε ο Τούχελ θέλοντας να προσβάλλει την αντικειμενικότητα του δημοσιογράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Ικάρντι στη λίστα του Σιμεόνε
Ανατριχιαστικές ύβρεις οπαδών της Ράγιο στον προπονητή της Βαλένθια!
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ