ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Διώχνει δύο για να πάρει τον Έρικσεν

Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να σκοπεύει να ξεφορτωθεί δύο ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της για ν' ανοίξει χώρος και ν' αποκτηθεί ο Κρίστιαν Έρικσεν που δεν ανανεώνει με την Τότεναμ.

Νέος "μνηστήρας" για τον Κρίστιαν Έρικσεν. Σύμφωνα με την AS και η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει στο κόλπο της απόκτησης του Δανού μεσοεπιθετικού που από τον Γενάρη και έπειτα θα μπορεί να μιλήσει και να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί καθώς το συμβόλαιό του με την Τότεναμ εκπνέει.

Οι Ισπανοί σημειώνουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και οι Γιουβέντους, Μπάγερν, Γιουνάιτεντ γλυκοκοιτάζουν τον "εγκέφαλο" του Ποτσετίνο, αλλά στο παιχνίδι θα βρίσκεται πλέον η Παρί κι αυτό διότι οι διοικούντες της έχουν καταστρώσει το πλάνο τους για να κάνουν δικό τους τον 28χρονο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά που γράφονται στον ισπανικό Τύπο, οι Παριζιάνοι θέλουν να βρουν και να πουλήσουν άμεσα τους Παρέδες και Ντράξλερ αντί 25 και 35 εκατ. ευρώ. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας του Τόμας Τούχελ είναι να ελαφρύνουν το ρόστερ και αν γίνεται να πάρουν τον Έρικσεν τον Ιανουάριο, γεγονός που εξυπηρετεί την Τότεναμ, αφού θα πάρει κάποια χρήματα για τον παίκτη της.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Δανός το καλοκαίρι θα πάει σε άλλη ομάδα, χωρίς οι Λονδρέζοι να εισπράξουν ούτε ένα ευρώ από την μετακίνηση.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ