ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Διέρρευσε η ενδεκάδα, στον πάγκο ο Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe arrives for a training session at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday Aug. 11, 2020. PSG will play Atalanta in a Champions League quarterfinals soccer match on Wednesday. (David Ramos/Pool via AP)
PSG's Kylian Mbappe arrives for a training session at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday Aug. 11, 2020. PSG will play Atalanta in a Champions League quarterfinals soccer match on Wednesday. (David Ramos/Pool via AP) DAVID RAMOS/POOL VIA AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "RMC Sport", ο Τόμας Τούχελ ανακοίνωσε στους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν την ενδεκάδα για τον προημιτελικό με την Αταλάντα (12/08, 22:00), με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μένει στον πάγκο, καθώς δεν είναι 100% έτοιμος.

Χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ στη βασική ενδεκάδα θα παραταχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Αταλάντα για τα προημιτελικά του Final-8 του Champions League.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (12/08) ο Τόμας Τούχελ ανακοίνωσε στους παίκτες την ενδεκάδα για το αποψινό ματς (22:00), με τον Εμπαπέ να μένει στον πάγκο, καθώς δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας με τη Σεντ Ετιέν στις 25 Ιουλίου, αλλά τις τελευταίες ημέρες είχε επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός έκρινε πως είναι προτιμότερο να μη ρισκάρει εξ αρχής με τη συμμετοχή του και να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την έκβαση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα σύμφωνα με το "RMC": Νάβας, Μαρκίνιος, Κερέρ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Ερέρα, Γκουέιγ, Νεϊμάρ, Σαράμπια, Ικάρντι.

Photo Credits: David Ramos/Pool via AP

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ