ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Απορρίφθηκε η έφεση για τις 3 αγωνιστικές στον Νεϊμάρ

Paris Saint-Germain's Neymar appears dejected after the UEFA Champions League, Group C match at Anfield, Liverpool, Tuesday Sept. 18, 2018. (Peter Byrne/PA via AP)
Paris Saint-Germain's Neymar appears dejected after the UEFA Champions League, Group C match at Anfield, Liverpool, Tuesday Sept. 18, 2018. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

H Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA απέρριψε την έφεση της Παρί Σεν Ζερμέν για την τιμωρία του Νεϊμάρ, το οποίο σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα απουσιάσει από τρία ευρωπαϊκά ματς.

Χωρίς τον Νεϊμάρ, σε περίπτωση που παραμείνει κάτοικος Παρισιού, θα αγωνιστεί η Παρί Σεν Ζερμέν στα πρώτα τρία παιχνίδια των ομίλων του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

H Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA απέρριψε την έφεση της γαλλικής ομάδας, διατηρώντας την αρχική τιμωρία του 26χρονου επιθετικού. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είχε τιμωρηθεί διότι μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των 16 του Champios League, ξέσπασε κατά των διαιτητών με ανάρτηση στο Instagram.

" Αυτό είναι αηδιαστικό. Έβαλαν τέσσερις ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο να κοιτάζουν στην κάμερα το slow-motion. Αυτό δεν υπάρχει! Πως έπρεπε δηλαδή να βάλει τα χέρια του πίσω από την πλάτη; Άντε γ@μηθε....ε" έγραψε ο Βραζιλιάνος επιθετικός για τη φάση που έκρινε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League .

Photo Credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ