ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Από το Μάιο έχει ζητήσει να φύγει ο Νεϊμάρ

Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY

Ο Νεϊμάρ δείχνει με κάθε τρόπο ότι δεν θέλει να μείνει και τρίτη χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν και το πρωτοσέλιδο της "Sport" κάνει λόγο για... επανάσταση του Βραζιλιάνου, ο οποίος έχει πει από το Μάιο ότι θέλει να αποχωρήσει.

Ο Νεϊμάρ δεν θέλει να μείνει και τρίτη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν και το έχει καταστήσει σαφές με την στάση του. Την ίδια στιγμή, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν θα είχε πρόβλημα να τον πουλήσει, αρκεί να πάρει τα χρήματα που θέλει και δεν είναι λίγα. Η "Parisien" έγραφε χθες (19/6) για 300 εκατ. ευρώ, ώστε να τον παραχωρήσει σε όποια ομάδα τα δώσει. Το ποσό είναι αστρονομικό...

Η καταλανική "Sport" έχει πρωτοσέλιδο τον Νεϊμάρ, ο οποίος θα ήθελε να επιστρέψει έπειτα από δυο χρόνια στη Μπαρτσελόνα, ενώ και οι μπλαουγκράνα θα ήθελαν να τον δουν και πάλι δίπλα στον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Σουάρες. Βέβαια, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι στην παρούσα φάση και με τα δεδομένα που ισχύουν.

Η εφημερίδα αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει μεταφέρει από το Μάιο στη διοίκηση της Παρί ότι θέλει να φύγει το καλοκαίρι και πιέζει για την πώλησή του. Επιπλέον, τονίζεται πως ο ατζέντης του παίκτη (και πατέρας του), έχει έρθει σε οριστική ρήξη με τους διοικούντες την Παρί και δύσκολα μπορεί να βρεθεί κοινό σημείο επαφής.

Η υπόθεση θα... τραβήξει και άλλο, δεν θα τελειώσει έτσι απλά. Οι δυο πλευρές (Νεϊμάρ και Παρί) δεν θέλουν να πορευτούν μαζί, όμως το οικονομικό αποτελεί μεγάλο "αγκάθι" και μένει να δούμε ποιος από τους δυο θα κάνει ένα βήμα πίσω, προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ "SPORT":

Παρί Σεν Ζερμέν: Από το Μάιο έχει ζητήσει να φύγει ο Νεϊμάρ

AP Photo/Patrick Semansky

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ