ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν-Ζερμέν: Ανακοίνωσε Αντέρ Ερέρα

Παρί Σεν-Ζερμέν: Ανακοίνωσε Αντέρ Ερέρα

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Βάσκου μέσου, Αντέρ Ερέρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεύτερη προσθήκη για τους Γάλλους μετά τον Πάμπλο Σαράμπια.

Η δεύτερη προσθήκη της Παρί Σεν-Ζερμέν κατά την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο είναι γεγονός. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντέρ Ερέρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι κι αλλιώς οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν συμφωνήσει από καιρό με τον 29χρονο Βάσκο μέσο. Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από την πρώτη μεταγραφή της Παρί για το τρέχον καλοκαίρι.

Μόλις την Τρίτη (2/7) ανακοίνωσαν την απόκτηση του 27χρονου μέσου, Πάμπλο Σαράμπια, από τη Σεβίλλη αντί 15.000.000 ευρώ! Οι ετήσιες απολαβές του Ερέρα στην Παρί θ' ανέρχονται σε 8.000.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει τριετή διάρκεια.

Γεννήθηκε στο Μπιλμπάο και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σαραγόσα, μέχρι να τον πάρει η Αθλέτικ το 2011. Από τα "λιοντάρια" πωλήθηκε στη Γιουνάιτεντ το 2014 αντί 37.000.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ