ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Πρώτη επιλογή το Κατάρ για το Champions League

Παρί: Πρώτη επιλογή το Κατάρ για το Champions League
AP PHOTO/MICHEL EULER

Το γαλλικό πρωτάθλημα οδεύει προς πρόωρο φινάλε και η Παρί Σεν Ζερμέν αναζητεί ήδη έδρα για να φιλοξενήσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της, με το Κατάρ να προβάλλει αυτή τη στιγμή ως η επικρατέστερη λύση.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προπορευόταν με 12 βαθμούς διαφορά έναντι της δεύτερης Μαρσέιγ πριν τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ελέω της έναρξης της πανδημίας, ωστόσο όλα αυτά έχουν μικρή σημασία τώρα που κοντεύουμε να φτάσουμε στον Μάιο.

Με την αθλητική δράση να έχει παγώσει για σχεδόν δύο μήνες, η γαλλική κυβέρνηση πήρε την απόφαση να μην υπάρχουν αθλητικές δραστηριότητες μέχρι τον Σεπτέμβριο και όλα δείχνουν πως η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια στη χώρα της, έστω και αν δεν παίχτηκαν όλες οι αγωνιστικές.

Την ώρα ωστόσο που η ομάδα του Παρισιού ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας, που θα είναι ο έβδομος την τελευταία οκταετία, αναζητάει και έδρα να τη φιλοξενήσει για το Champions League από τη στιγμή που το "Παρκ Ντε Πρενς" δεν θα είναι διαθέσιμο τουλάχιστον για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Παρί: Πρώτη επιλογή το Κατάρ για το Champions League
AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Αυτή είναι να φιλοξενήσει η Παρί στο Κατάρ την όποια ομάδα βρει στο δρόμο της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπου έχει κλείσει ήδη θέση στα προημιτελικά αποκλείνοντας την Ντόρτμουντ στη φάση των "16", ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι άνθρωποι των πρωταθλητών Γαλλίας εξετάζουν και την περίπτωση να παίξουν στην Πορτογαλία ως γηπεδούχοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ