ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Πρόταση σε Νάπολι για την αγορά του Κουλιμπαλί

Παρί: Πρόταση σε Νάπολι για την αγορά του Κουλιμπαλί
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Παρί έκανε ένα ακόμα βήμα για να αποκτήσει τον Καλιντού Κουλιμπαλί, καθώς φέρεται να κατέθεσε δελεαστική πρόταση στην Νάπολι για τον Σενεγαλέζο μπακ.

Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι δύο ομάδες που έχουν ακουστεί περισσότερο από κάθε άλλη να ενδιαφέρονται για τον Καλιντού Κουλιμπαλί, με την πρώτη να είναι ωστόσο εκείνη που εμφανίζεται πλέον πιο μπροστά από όλους στην κουρσα της απόκτησής του.

Την περαμένη εβδομάδα ο δημοσιογράφος της Gazzetta dello Sport, Νικολό Σίρα, είχε αποκαλύψει πως ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάντο, άρχισε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του παίκτη, Φαλί Ραμαντίνι, ωστόσο δεν έμεινε μόνο σε αυτή την "ενημέρωση".

Το απόγευμα της Παρασκευής προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη καθώς έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας πρότεινε στον παίκτη συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με ετήσιες απολαβές πάνω από 10.000.000 ευρώ συν μπόνους.

Όσο για το λόγο που η Παρί συνεχίζει το στενό πρέσινγκ στον 28χρονο μπακ, αυτός είναι πως προορίζει τον παρτενέρ του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας της Νάπολι για τη θέση του βασικού στόπερ στη γαλλική ομάδα, παίρνοντας τη θέση του Τιάγκο Σίλβα, που όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ