ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Πλήγμα με Εμπαπέ και Καβάνι

Παρί: Πλήγμα με Εμπαπέ και Καβάνι

Η Παρί Σεν-Ζερμέν μπορεί να νίκησε 4-0 την Τουλούζ στο Σαμπιονά, αλλά χάνει για το επόμενο διάστημα τους Κιλιάν Εμπαπέ και Έντινσον Καβάνι, οι οποίοι τραυματίστηκαν.

Το βράδυ της Κυριακής (25/8) η Παρί Σεν-Ζερμέν επικράτησε 4-0 της Τουλούζ για την 3η αγωνιστική του Σαμπιονά. Η νίκη της, ωστόσο, στιγματίστηκε από τον τραυματισμό δύο βασικών της παικτών.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, που αντικαταστάθηκε από τον Αρτούρ Ζαγκρ στο 66', χτύπησε στον οπίσθιο μοιριαίο και θα μείνει εκτός αγώνων για ένα μήνα.

PSG's Kylian Mbappe covers his face after suffering an injury during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Toulouse at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, on Sunday, Aug. 25, 2019. (AP Photo/David Vincent)
PSG's Kylian Mbappe covers his face after suffering an injury during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Toulouse at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, on Sunday, Aug. 25, 2019. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Έντινσον Καβάνι, από την πλευρά του, που αντικαταστάθηκε στο 14' από τον Σουπό-Μοτίνγκ, τραυματίστηκε στο ισχίο και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως για τις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν θα είναι σε θέση να παίξει.

Ύστερα από τρία παιχνίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα, η Παρί είναι στην 3η θέση με έξι βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί Σεν Ζερμέν - Τουλούζ 4-0: Ο Σουπό-Μοτίνγκ ντύθηκε Καβάνι!
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ