ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Πάει για κόλπο γκρόσο με Κριστιάνο Ρονάλντο

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, speaks with Juventus' Paulo Dybala at the end of the Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, speaks with Juventus' Paulo Dybala at the end of the Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη για φουλ επίθεση στην Γιουβέντους για να αρπάξει τον Κριστιάνο Ροναλντο, αν χάσει τον Νεϊμάρ, όπως αποκαλύπτει ισπανικό μέσο.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια είναι ανενεργή το τελευταίο διάστημα ελέω του κορονοϊού που σαρώνει τον πλανήτη, παρόλα αυτά τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν να τρέχουν και ένα από αυτά που είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας είναι καθόλα εντυπωσιακό.

Και αυτό γιατί αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την πιθανότητα να αποχωρήσει από την Γιουβέντους, όχι όμως για να κλείσει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (MLS) όπως έχει γραφτεί κατά κόρον, αλλά για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα ακόμα προηγμένο πρωτάθλημα με τη φανέλα μίας ισχυρής ομάδας.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα "Diario Gol", η περίπτωση φυγής του Πορτογάλου σούπερ σταρ από την βέκια σινιόρα παραμένει ανοιχτή, από τη στιγμή που υπάρχει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Και αυτό γιατί σε περίπτωση που ο Νεϊμάρ χαιρετήσει την Πόλη του Φωτός το καλοκαίρι του 2020 για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα προσπαθήσει να τον αντικαταστήσει με τον Κριστιάνο Ροναλντο για να δημιουργήσει ένα ονειρεμένο δίδυμο στο "Παρκ Ντε Πρενς" με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates scoring his side's first goal, during an Italian Serie A soccer match between Spal and Juventus at the Paolo Mazza stadium in Ferrara, Italy, Saturday, Feb. 22, 2020. (Filippo Rubin/LaPresse via AP)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates scoring his side's first goal, during an Italian Serie A soccer match between Spal and Juventus at the Paolo Mazza stadium in Ferrara, Italy, Saturday, Feb. 22, 2020. (Filippo Rubin/LaPresse via AP) FILIPPO RUBIN/LAPRESSE VIA AP

Βέβαια, για να καταφέρει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να συναινέσει και η Γιουβέντους, που έχει συμβόλαιο με τον CR7 μέχρι το 2022 (το οποίο αποφέρει 31.000.000 ευρώ ετησίως στον παίκτη) και η οποία εμφανίζεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ως το 2024 όπου ο Κριστιάνο Ροναλντο θα είναι πλέον 39 ετών.

Το ισπανικό αυτό μέσο παρουσιάζει πάντως και την άλλη όψη του νομίσματος που έχει να κάνει με τα οικονομικά των μπιανκονέρι, με το πρώτο μισό της οικονομικής περιόδου 2019-2020 να μετράει ζημίες 50.000.000 ευρώ που κάπως πρέπει να συμμαζευτούν.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μπει στην εξίσωση με αυτό τον τρόπο, με τον πανίσχυρο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, να έχει άλλωστε ανοιχτό δίαλο επικοινωνίας και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πάντα λαχταρά την επιστροφή του Πορτογάλου στο Ολντ Τράφορντ, εκεί που απογείωσε την καριέρα του για μία εξαετία πριν πάει στην Ρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ