ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Λουίζ Φελίπε πρώτος στόχος για την άμυνα

Παρί: Ο Λουίζ Φελίπε πρώτος στόχος για την άμυνα

Ο Τιάγκο Σίλβα αποχωρεί από τη γαλλική πρωτεύουσα και η Παρί Σεν-Ζερμέν θέλει να τον αντικαταστήσει με έναν συμπατριώτη του. Πρώτος στόχος ο Βραζιλιάνος της Λάτσιο, Λουίζ Φελίπε.

Η Παρί βρίσκεται στη Λισαβόνα και έχει αποκλειστικά το μυαλό της στον τελικό Champions League με αντίπαλο την Μπάγερν (23/8, 22:00), ένας ματς που θα ρίξει την αυλαία παρουσίας του Τιάγκο Σίλβα στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος σύμφωνα με την Corriere dello Sport έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Φιορεντίνα και ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, εξετάζει έναν συμπατριώτη τους για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληφορορίες του Footmercato πρώτος στόχος είναι ο 23χρονος της Λάτσιο, Λουίζ Φελίπε. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιτουάνο και το 2016 μετακόμισε στην ομάδα της Αιώνιας Πόλης.

Παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στη Σαλερνιτάνα, αλλά από το 2017 αγωνίζεται με τους Ρωμαίους. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 και οι απαιτήσεις της Λάτσιο εκτιμώνται σε 30.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ