ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Αλέγκρι υποψήφιος για αντί-Τούχελ

Juventus coach Massimiliano Allegri adjusts his tie prior to the start of a Serie A soccer match between Juventus and AC Fiorentina, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, April 20, 2019. Juventus needs a draw against visiting Fiorentina to clinch a record-extending eighth straight Serie A title. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus coach Massimiliano Allegri adjusts his tie prior to the start of a Serie A soccer match between Juventus and AC Fiorentina, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, April 20, 2019. Juventus needs a draw against visiting Fiorentina to clinch a record-extending eighth straight Serie A title. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το μέλλον του Τόμας Τούχελ στην Παρί Σεν-Ζερμέν είναι αβέβαιο μετά τον χαμένο τελικό από την Μπάγερν με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να είναι υποψήφιος για αντικαταστάτης του. Τον 53χρονο εξετάζει και η Ίντερ εάν φύγει ο Κόντε.

Η απώλεια του Champions League για την Παρί Σεν-Ζερμέν και ο χαμένος τελικός από την Μπάγερν μπορεί να φέρει αλλαγές στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Μία εξ’αυτών είναι ο Τόμας Τούχελ, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζο.

Ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, δεν είναι μεγάλος θαυμαστής του Γερμανού τεχνικού, εν αντιθέσει με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για τον οποίον τρέφει δεδομένη εκτίμηση.

Τον περασμένο Μάιο ο Αλέγκρι είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να καθίσει στον πάγκο ιταλικής ομάδας, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει για χάρη της Παρί. Τελευταία του ομάδα ήταν η Γιουβέντους, με την οποία χώρισαν οι δρόμοι τους το καλοκαίρι του 2019.

Για τον Αλέγκρι ενδιαφέρεται και η Ίντερ, καθώς ο Αντόνιο Κόντε είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους "νερατζούρι". Τα πάντα στην συγκεκριμένη υπόθεση θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (25/08), όταν ο Ιταλός τεχνικός θα βρεθεί με τον πρόεδρο της Ίντερ, Ζανγκ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ