ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Νοκ-άουτ και ο Καβάνι από τη μάχη με την Ρεάλ

PSG's Neymar (10) is congratulated by teammate Edinson Cavani, background, besides PSG's Kylian Mbappe after scoring his side's third goal during the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar (10) is congratulated by teammate Edinson Cavani, background, besides PSG's Kylian Mbappe after scoring his side's third goal during the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε πως ο Έντινσον Καβάνι παραμένει στη λίστα των τραυματιών, με τον Τόμας Τούχελ να καταστρώνει πλέον τα πλάνα του για το ματς με την Ρεάλ χωρίς τους τρεις καλύτερους επιθετικούς του.

Αλλιώς φαντάζονταν οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν την πρεμιέρα του φετινού Champions League απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και αλλιώς τους προκύπτει.

Αιτία η κακοδαιμονία των τραυματισμών που έχει χτυπήσει τους πρωταθλητές Γαλλίας. Ο Εμπαπέ είχε τεθεί νοκ-άουτ μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Τουλούζ τον περασμένο Αύγουστο και έκανε παρέα στους σίγουρους απόντες στον τιμωρημένο Νεϊμάρ, ενώ το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως ο Τόμας Τούχελ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Έντινσον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έκανε αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που κληρονόμησε πριν από 10 ημέρες όμως δεν τα κατάφερε, με τους Παριζιάνους να ανακοινώνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως χάνει το ματς με την Ρεάλ τόσο ο "Matador" όσο και οι Ντράξλερ, Κέρερ και Νταγκμπά.

Αυτό σημαίνει πως μειώνονται αισθητά οι επιλογές του Τούχελ για την πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στους μερένγκες", με την "Marca" να εκτιμάει μέσα από σχετικό δημοσίευμα πως οι επικρατέστεροι για να συνθέσουν την επιθετική τριπλέτα των πρωταθλητών Γαλλίας είναι οι Ικάρντι, Ντι Μαρία και Σαράμπια.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί Σεν Ζερμέν: Υποδέχεται την Ρεάλ χωρίς Νεϊμάρ - Εμπαπέ
Νεϊμάρ: "Ήθελα να φύγω από την Παρί, δυστυχώς δεν με άφησαν"
Παρί - Στρασμπούρ 1-0: Ο Νεϊμάρ έγινε με γκολάρα ο ήρωας της Παρί
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ