ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί - Λιλ 2-0: "Καθάρισαν" Ικάρντι και Ντι Μαρία

PSG's Mauro Icardi celebrates after scoring the opening goal during French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Nov. 22, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Mauro Icardi celebrates after scoring the opening goal during French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Nov. 22, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 2-0 την Λιλ και ξέφυγε κι άλλο στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος. Σκόρερ της ομάδας του Τούχελ οι Ικάρντι και Ντι Μαρία.

Προελαύνει στο γαλλικό πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζερμέν που έφτασε τους 33 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Μαρσέιγ με ματς λιγότερο έχει 22.

Οι Παριζιάνοι υποδέχθηκαν στην έδρα τους την Λιλ για την 14η αγωνιστική και φρόντισαν από νωρίς να μην μπουν σε περιπέτειες, σκοράροντας και τα δύο γκολ της νίκης τους στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Το πρώτο τέρμα των πρωταθλητών ήρθε από τον Ικάρντι στο 17' και το δεύτερο στο 31' από τον Ντι Μαρία, αργεντίνικη υπόθεση δηλαδή το τρίποντο.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά εφέτος που ο Τούχελ είχε διαθέσιμους και τους πέντε: Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Καβάνι, Ικάρντι και Καβάνι. Ο Γερμανός, λοιπόν, αποφάσισε ν' αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας τους Εμπαπέ - Καβάνι τους οποίους πέρασε στο δεύτερο μέρος αντί των Νεϊμάρ και Ικάρντι αντίστοιχα.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ