ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ξεσάλωσαν σε πάρτι οι παίκτες του Τούχελ μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ

Παρί: Ξεσάλωσαν σε πάρτι οι παίκτες του Τούχελ μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ

Η ήττα από την Ντόρτμουντ δεν ήταν αρκετή για να ακυρώσει το πάρτι γενεθλιών τριών παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν, με το ξεφάντωμα να φέρνει όμως κατακραυγή απο τους οπαδούς (VIDEOS).

Ενός κακού μύρια έπονται και η φράση αυτή ισχύει 100% στην περίπτωση της Παρί Σεν Ζερμέν όσον αφορά στα τελευταία 24ωρα. Δεν έφτανε στον κόσμο των πρωταθλητών Γαλλίας η στενοχώρια από την ήττα με 2-1 από την Ντόρτμουντ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League, ήρθε και το ξέφρενο πάρτι που ακολούθησε για να μετατρέψει τη θλιψη σε οργή.

Το πάρτι το διοργάνωσαν από κοινού οι Καβάνι, Ντι Μαρία και Ικάρντι που είχαν τα γενέθλιά τους μέσα στον Φεβρουάριο, με το event να περιλαμβάνει dj και άφθονο αλκοόλ και να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες από τη στιγμή που την επόμενη ημέρα δεν υπήρχε προπόνηση.

Καλεσμένοι σε αυτό ήταν μεταξύ άλλων οι Νεϊμάρ, Νάβας, Ερέρα, Μαρκίνιος, Κέρερ και Εμπαπέ (απόντας ήταν ο Βεράτι), με την Γουάντα Νάρα να είναι μία εκ των συντρόφων των παικτών που ανέβασε videos στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και να προκαλεί... χαμό.

Και αυτο γιατί είδε το φως της δημοσιότητας και ένα video που δείχνει τους παίκτες να χοροπηδούν ημίγυμνοι και ενώ είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από το κατσάδιασμα που είχε δεχτεί ο Νεϊμάρ από τον Τόμας Τουχελ για πάρτι που είχε διοργανώσεις 48 ώρες πριν από ματς πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΓΟΥΑΝΤΑ ΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ:






TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ