ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί κατά Equipe: "Λανθασμένοι και γελοίοι ισχυρισμοί"

PSG's Neymar, left, celebrates with teammate Kylian Mbappe his side's second goal during the Champions League Group C second leg soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar, left, celebrates with teammate Kylian Mbappe his side's second goal during the Champions League Group C second leg soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS)

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ξέσπασε κατά της εφημερίδας "Equipe" με αφορμή ρεπορτάζ της που θέλει τη γαλλική ομάδα να βγάζει στο... σφυρί Εμπαπέ ή Νεϊμάρ για να αποφύγει κυρώσεις λόγω του financial fair play.

Έντονη αντίδραση της Παρί Σεν-Ζερμέν σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε η " Equipe" το βράδυ της Παρασκευής (7/12), σύμφωνα με το οποίο η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να χάσει έναν εκ των Κιλιάν Εμπαπέ ή Νεϊμάρ για να αποφύγει κυρώσεις λόγω του financial fair play.

Η ομάδα του Παρισιού εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων χαρακτήρισε γελοία αυτά που δημοσίευσε μία από τις πιο έγκυρες αθλητικές εφημερίδες παγκοσμίως. " Πέρα από την άρνησή μας με απόλυτη σταθερότητα για αυτούς τους λανθασμένους και γελοίους ισχυρισμούς, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν κλίμα έντονων εντάσεων, η Παρί απορεί, για μια ακόμη φορά, για την πνευματική εντιμότητα και τα κίνητρα της Equipe.

Αντιμέτωποι με την παραπληροφόρηση που έχει ενορχηστρωθεί από την Equipe και την αδιάκοπη προσπάθειά της να υπονομεύσει την εικόνα της, η Παρί Σεν-Ζερμέν, ο πιο δημοφιλής και επιτυχημένος σύλλογος στη Γαλλία, επιβεβαιώνει την επιθυμία της να προχωρήσει και να συζητήσει μόνο με συνομιλητές με καλή πίστη" επισημαίνει μεταξύ άλλων η Παρί.

AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ