ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Επιστρέφει ο Νεϊμάρ, φοβάται τους οπαδούς ο Τούχελ

Brazil forward Neymar reacts after kicking a corner kick as an assist on a goal scored by Casemiro during the first half of a friendly soccer match against Colombia, Friday, Sept. 6, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Brazil forward Neymar reacts after kicking a corner kick as an assist on a goal scored by Casemiro during the first half of a friendly soccer match against Colombia, Friday, Sept. 6, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Μετά την επιστροφή του στη δράση με τη φανέλα της Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο και για την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό που ανησυχεί όμως τον Τούχελ είναι οι... οπαδοί της ομάδας!

Τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του που του στέρησε τη συμμετοχή του στο Copa America στα γήπεδα της πατρίδας του, ήρθε η στιγμή της επανόδου για τον Νεϊμάρ, με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό να αγωνίζεται προ ημερών στο φιλικό της Βραζιλίας με την Κολομβία και να δηλώνει βροντερό "παρών" με γκολ και ασιστ.

Με αυτή την εμφάνιση, ο "Νέι" άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο για να επανεμφανιστεί και με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Le Parisien", υπάρχει ένα μικρό αγκάθι.

Αυτό δεν είναι άλλο από την εχθρική στάση που αναμένεται να κρατήσει μεγάλη μερίδα οπαδών της Παρί απέναντί του ελέω της σφοδρής επιθυμίας του να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα όλο το καλοκαίρι, με τον Τόμας Τούχελ να φοβάται πως θα υπάρχουν έντονες αποδοκιμασίες εις βάρος του.

Το γεγονός αυτό τον κάνει αρκετά επιφυλακτικό αναφορικά με την προοπτική να τον ρίξει στη μάχη στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Στρασμπούρ, με τον Γερμανό προπονητή να χρειάζεται την κλάση του Νεϊμαρ από τη στιγμή που ο Εμπαπέ είναι τραυματίας και ο Καβάνι όχι απόλυτα έτοιμος αλλά να μην έχει ακόμα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει άμεσα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, σε περίπτωση που υπάρχουν ενδείξεις πως το κοινό θα αντιδράσει εχθρικά -και όχι απλά αδιάφορα- απέναντί του, θα καθυστερήσει το ντεμπούτο του κατά μία εβδομάδα, ώστε να παίξει στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Λιόν και να γίνει έτσι πιο ανώδυνα η επιστροφή του στην οικογένεια της Παρί.

Photo Credits: AP Photo/Lynne Sladky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί: Δένει με βασιλικό συμβόλαιο τον Βεράτι
Καρεμπέ: "Δεν ήταν λάθος που ο Νεϊμάρ υπέγραψε στην Παρί"
Mundo Deportivo: "Ο Νεϊμάρ μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του το 2020"
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ