ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Επίσημη πρόταση στην Νάπολι για την αγορά του Κουλιμπαλί

Napoli's Kalidou Koulibaly grimaces during a Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Napoli's Kalidou Koulibaly grimaces during a Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Νάπολι για την αγορά του Καλιντού Κουλιμπαλί, με την "Tuttosport" να αναφέρει πως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ελπίζει να μπει στο παιχνίδι και η Μάντσεστερ Σίτι για να ανέβει η τιμή του παίκτη.

Η Νάπολι διαπραγματεύεται με την Ρόμα για την μετακίνηση του Αρκάντιους Μίλικ στην ιταλική πρωτεύουσα, ωστόσο άλλος είναι ο παίκτης από τον οποίο προσδοκά να γεμίσει τα ταμεία της σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο λόγος φυσικά για τον Καλιντού Κουλιμπαλί, που αποτελεί εδώ και χρόνια μήλον της Έριδος για μεγαλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την ηλεκτρονική έκδοση της "Tuttosport" να αποκαλύπτει την Πέμπτη (17/9) πως η ομάδα που έσυρε πρώτη το χορό είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

"Υπάρχει επίσημη προσφορά: είναι της Παρί Σεν Ζερμέν η οποία μέσω του Λεονάρντο έκανε μία πολύ συγκεκριμένη πρόταση. Αυτή είναι για αγορά του Καλιντού Κουλιμπαλί έναντι 52.000.000 ευρώ συν μπόνους ύψους 7.000.000 ευρώ.

Το αφεντικό της Νάπολι αντιστέκεται προς το παρόν, ελπίζοντας πως θα ακολουθήσει ρελάνς από την Μάντσεστερ Σίτι", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο υπογραμμίζει πως η πρόταση των πολιτών δύσκολα θα έρθει, από τη στιγμή που ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται να έχει ως πρώτο στόχο τον Χιμένες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ligue 1: Σεφτέ με το ζόρι η Παρί, 1-0 τη Μετς στο 90'+3'
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ