ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: "Δίχτυα" σε Πελεγκρίνι

Roma's Lorenzo Pellegrini during a Serie A soccer match between Roma and Sassuolo, in Reggio Emilia, Italy, Saturday, Feb. 1, 2020. (Fabio Rossi/LaPresse via AP)
Roma's Lorenzo Pellegrini during a Serie A soccer match between Roma and Sassuolo, in Reggio Emilia, Italy, Saturday, Feb. 1, 2020. (Fabio Rossi/LaPresse via AP) FABIO ROSSI/LAPRESSE VIA AP

Η περίπτωση του Λορέντζο Πελεγκρίνι φέρεται να απασχοληθεί την Παρί Σεν Ζερμέν, με ιταλικά δημοσιεύματα να εξηγούν πως ο γαλλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσής του από τη Ρόμα.

Από νωρίς άρχισαν (και) φέτος τα μεταγραφικά σενάρια για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία βέβαια φέτος δεν θα είναι σε θέση να... σπρώξει πολλά εκατομμύρια στην αγορά, ελέω της κρίσης του κορονοϊού. Ο τίτλος στη Ligue 1 κατακτήθηκε στα χαρτιά, οπότε ο γαλλικός σύλλογος έχει την άνεση να καταστρώσει τα πλάνα του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (παράλληλα, υπάρχει η εκκρεμότητα του Champions League).

Υπό αυτό το πρίσμα, στην Ιταλία καταγράφηκε το ενδιαφέρον για τον Λορέντζο Πελεγκρίνι της Ρόμα. Ο 23χρονος κεντρικός μέσος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβολαίου με την ιταλική ομάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποχωρήσει με το κατάλληλο οικονομικό αντάλλαγμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, στη συμφωνία που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2017 προβλέπεται ρήτρα που φτάνει στα 30.000.000 ευρώ. Ποσό που δεν μοιάζει να αποτελεί πρόβλημα για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τη φετινή σεζόν, ο Λορέντζο Πελεγκρίνι είχε 1 γκολ και 9 ασίστ στη Serie A, ενώ στο Europa League έδωσε δύο τελικές πάσες σε τέσσερις συμμετοχές.

Fabio Rossi/LaPresse via AP

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ