ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Δίνει 60.000.000 ευρώ για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Lazios Sergej Milinkovic-Savic celebrates after he scored his side's second goal during the Serie A soccer match between Lazio and inter Milan, at Rome's Olympic stadium, Sunday, Feb. 16, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Lazios Sergej Milinkovic-Savic celebrates after he scored his side's second goal during the Serie A soccer match between Lazio and inter Milan, at Rome's Olympic stadium, Sunday, Feb. 16, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς μπαίνει η Παρί Σεν Ζερμέν, με την πρώτη της πρόταση να μη γίνεται ωστόσο αποδεκτή από την Λάτσιο.

Μπορεί οι περισσότεροι να παρακολουθούν με προσοχή την Παρί Σεν Ζερμέν θέλοντας να τεστάρουν τα αντανακλαστικά της όσον αφορά στην περίπτωση του Λιονέλ Μέσι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η φιναλίστ του φετινού τελικού του Champions League δεν κοιτάζει και άλλες πιο "ταπεινές" -συγκριτικά με τον Pulga- περιπτώσεις.

Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, με την ιταλική εφημερίδα "Corriere della Sera" να αποκαλύπτει πως οι πρωταθλητές Γαλλίας έκαναν την πρώτη κίνηση για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 25χρονο Σέρβο μέσο, προσφέροντας το ποσό των 60.000.000 ευρώ στην Λάτσιο.

Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, με τον πρόεδρο των λατσιάλι Κλαούντιο Λοτίτο να απορρίπτει την πρόταση αλλά το ιταλικό μέσο να υπογραμμίζει πως ο ισχυρός άνδρας των αετών θεωρεί πως αυτό το ποσό είναι αρκετό για να βάλει τις δύο πλευρές σε τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Σημειώνεται πως στο παρελθόν ο Λοτίτο έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με ποσό κάτω των 100.000.000 ευτρώ, με τους λατσιάλι να έχουν πάντως υποσχεθεί στον παίκτη (39 γκολ σε 206 συμμετοχές από το 2015 και μετά) πως αν έρθει η σωστή πρόταση δεν θα του φράξουν το δρόμο προς την πόρτα της εξόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ποια είναι η επόμενη μέρα των Παριζιάνων
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ