ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Διαζύγιο ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Nike

PSG's Neymar during the Champions League quarterfinal match between Atalanta and PSG at Luz stadium, Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 12, 2020. (David Ramos/Pool Photo via AP)
PSG's Neymar during the Champions League quarterfinal match between Atalanta and PSG at Luz stadium, Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 12, 2020. (David Ramos/Pool Photo via AP) AP

Ο Νεϊμάρ, έπειτα από 15 χρόνια, αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία του με την Nike, γεγονός που πρόκειται να προκαλέσει πλήγμα στην αμερικάνικη εταιρεία ένδυσης.

Ο Νεϊμάρ συνεργαζόταν με την Nike από την ηλικία των 13 ετών, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Όπως αναφέρει το Diario do Peixe, ο Βραζιλιάνος σταρ την Τρίτη (1/9) θα σπάσει το συμβόλαιό του με την αμερικανική εταιρεία.

Μάλιστα, ο Νεϊμάρ δεν εμφανιζόταν στα τελευταία διαφημιστικά της εταιρείας ένδυσης, η οποία, σύμφωνα με την AS, πρόκειται να δεχθεί πλήγμα από την αποχώρηση του Βραζιλιάνου παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Nike θα έληγε το 2022 και είχε συνολική αξία 88 εκατομμυρίων ευρώ. Η Puma φέρεται ήδη να πραγματοποιεί προσπάθειες προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Βραζιλιάνου σταρ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν σημείωνε κέρδη 70 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως από την συνεργασία της με την Nike, ενώ τεράστιο ρόλο σε αυτό είχε παίξει η μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα το 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί Σεν Ζερμέν: Στο κόλπο για Σουάρες και η ομάδα του Τούχελ
Μπαρτσελόνα: Ο Μπρέθγουεϊτ ζήτησε τη φανέλα του Μέσι με το Νο 10
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ