ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Δένει με βασιλικό συμβόλαιο τον Βεράτι

PSG forward Neymar, center, celebrates with midfielder Marco Verratti, left, and forward Eric Maxim Choupo-Moting at the end of a Champions League Group C soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG forward Neymar, center, celebrates with midfielder Marco Verratti, left, and forward Eric Maxim Choupo-Moting at the end of a Champions League Group C soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα στο ρόστερ της τον Μάρκο Βεράτι και για αυτό είναι έτοιμη να του προσφέρει ένα χρυσό συμβόλαιο πενταετίας. Διαβάστε αναλυτικά.

Η ποδοσφαιρική αναγέννηση και συνάμα η εκτόξευση της Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία αλλά και στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη άρχισε το 2012 και ένα από τα πρόσωπα που είναι συνυφασμένα με την πρόοδο των Παριζιάνων πάνω στο χορτάρι είναι ο Μάρκο Βεράτι.

Ο Ιταλός αμυντικός μέσος αποκτήθηκε πριν από έξι χρόνια από την Πεσκάρα και παρά το γεγονός πως η διοίκηση των πρωτευουσιάνων έχει προχωρήσει σε δαπανηρές μεταγραφές όλα αυτά τα χρόνια, εκείνος συνιστά τη σταθερά αξία στη μεσαία γραμμή της ομάδας ανεξαρτήτως του ποιος κάθεται στον πάγκο.

Τον Αύγουστο του 2016 η Παρί είχε προχωρήσει σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2021 για να έχει ήσυχο το κεφάλι της από τους (αρκετούς) υποψήφιους μνηστήρες ενώ όλα δείχνουν πως το ίδιο πάει να κάνει και φέτος, για να κλείσει μια και καλή το κεφάλαιο Βεράτι.

Όπως αποκάλυψε ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι κοντά στο να ανανεώσουν το συμβόλαιο του 26χρονου μέσου μέχρι το 2014, κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει πως ο παίκτης θα κλείσει 12 χρόνια παρουσίας στο Παρίσι.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του αθλητικού διευθυντή Λεονάρντο και του μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ώστε να κλείσει το deal, με την Παρί να έχει αποφασίσει να χρυσώσει τον παίκτη, δίνοντάς του ετήσιο συμβόλαιο ύψους 11.000.000 ευρώ συν μπόνους.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καρεμπέ: "Δεν ήταν λάθος που ο Νεϊμάρ υπέγραψε στην Παρί"
Γουάντα Νάρα: "Χειρότερη επιλογή για μένα η Παρί"
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ