ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Όχι" Βεράτι σε Παρί και 12.000.000 ευρώ τη σεζόν

"Όχι" Βεράτι σε Παρί και 12.000.000 ευρώ τη σεζόν

Ο Μάρκο Βεράτι συναντήθηκε με τους διοικούντες την Παρί Σεν-Ζερμέν, αλλά αρνήθηκε βελτιωμένη πρόταση με ετήσιες απολαβές ύψους 12.000.000 ευρώ. Επιμένει η Μπαρτσελόνα, "δεν πωλείται" απαντούν οι Γάλλοι.

Έκανε ένα διάλειμμα από τις καλοκαιρινές του διακοπές κι επέστρεψε στο Παρίσι για να μιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας. Η Παρί Σεν-Ζερμέν προσέφερε στον Μάρκο Βεράτι νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες ετήσιες απολαβές, οι οποίες θα ανέρχονται στα 12.000.000 ευρώ σύμφωνα με τη "Mediaset".

Ο 24χρονος Ιταλός διεθνής μέσος αποτελεί στόχο της Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν, ωστόσο τόσο ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί (ιδιοκτήτης) όσο κι ο Αντέρο Ενρίκε (τεχνικός διευθυντής) του κατέστησαν σαφές ότι η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δεν πρόκειται να διευκολύνει ενδεχόμενη πώληση, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Μέσα σε όλα αυτά κυκλοφορεί και η φήμη να μην παρουσιαστεί ο Μάρκο Βεράτι στην πρώτη συγκέντρωση της Παρί Σεν-Ζερμέν ενόψει της νέας σεζόν (4/7), ασκώντας ένα μέτρο πίεσης για να επιταχύνει τη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ