ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Οι πέντε λόγοι που ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν

PSG's Neymar prepares to take a corner kick during a Round of 16, 1st leg Champions League soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Feb. 14, 2018.(AP Photo/Paul White)
PSG's Neymar prepares to take a corner kick during a Round of 16, 1st leg Champions League soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Feb. 14, 2018.(AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "esporte.uol.com.br" παρέθεσε τους πέντε λόγους που κάνουν τον Νεϊμάρ να θέλει να αποχωρήσει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν το προσεχές καλοκαίρι.

Το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ. Η είδηση πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ζήτησε "γενναία" αύξηση των εβδομαδιαίων αποδοχών του προκειμένου να παραμείνει κάτοικος Παρισιού και μετά το καλοκαίρι δεν άργησε να κάνει το γύρο του κόσμου, παρά το γεγονός πως οι διοικούντες την Παρί διέψευσαν την πληροφορία.

Ο 26χρονος επιθετικός είναι βέβαιο πως "ψάχνεται" να φύγει κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να τον κάνει "δικό" της τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μάλιστα, η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα " esporte.uol.com.br" παρέθεσε τους πέντε λόγους που κάνουν τον Νεϊμάρ να επιζητά την αποχώρησή του.

1. ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Νεϊμάρ έχει παραπονεθεί ουκ ολίγες φορές για τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων του. Θεωρεί πως οι παίκτες των υπολοίπων ομάδων αγωνίζονται σκληρά, καθώς μόνο μ' αυτό τον τρόπο μπορούν να τον περιορίσουν. Είναι χαρακτηριστικό πως ο "Νέι", μέχρι στην στιγμή που τραυματίστηκε, δεχόταν 5.7 φάουλ ανά παιχνίδι, την ώρα που στην Μπαρτσελόνα ο μέσος όρος ήταν 3.5 ανά ματς.

2. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Επίσης, ο 26χρονος επιθετικός πιστεύει πως δεν προστατεύεται απ' τους διαιτητές, οι οποίοι αφήνουν ελεύθερος τους αντίπαλους του να προβαίνουν σε σκληρά μαρκαρίσματα ανεξέλεγκτα.

3. ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Κατά το παρελθόν, ο πατέρας του Βραζιλιάνου σταρ είχε τονίσει πως ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται ποτέ να αγωνιστεί στη Ligue 1 επειδή το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι χαμηλότερο σε σχέση με την Ισπανία ή την Αγγλία.

Τελικά, λόγω χρημάτων, έκανε στροφή 180 μοιρών, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του, συνεχίζουν να θεωρούν πως το επίπεδο δεν μπορεί να συγκριθεί με τα υπόλοιπα κορυφαία πρωταθλήματα.

4. ΚΑΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Για παίκτες της δικής του ποιότητας, το ύψος του γρασιδιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αφού όσο χαμηλότερο είναι, τόσο πιο εύκολα μπορεί να ξεδιπλώσει την ποιότητά του. Ωστόσο, σε πολλά απ' τα γήπεδα της Ligue 1 έχει παρατηρήσει πως το γρασίδι είναι συχνά ψηλό, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κίνδυνο τραυματισμού, αλλά και να δυσκολεύει το έργο τους.

5. ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Τέλος, ο Νεϊμάρ έχει εκφράσει την αντίθεσή του στα ταξίδια με λεωφορείο, παρά το γεγονός πως οι αποστάσεις μεταξύ των πόλεων είναι μικρές. Επιπλέον, δεν του αρέσει το γεγονός πως η αποστολή κλείνεται σε ένα ξενοδοχείο απ' την παραμονή των αγώνων, αφού είχε συνηθίσει στη Μπαρσελόνα να συναντιέται με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής την ημέρα του ματς.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ