ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Οι φίλαθλοι της Παρί αποδοκίμασαν έντονα τον Νεϊμάρ

PSG's Neymar, right, celebrates with teammate Edinson Cavani, left, and Kylian Mbappe, right, during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar, right, celebrates with teammate Edinson Cavani, left, and Kylian Mbappe, right, during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Νεϊμάρ σημείωσε τέσσερα γκολ στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Ντιζόν, ωστόσο οι φίλοι των πρωτοπόρων της Ligue 1 τον αποδοκίμασαν έντονα. Διαβάστε τον λόγο.

Ο Νεϊμάρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ισοπεδωτική νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Ντιζόν με 8-0 για τη Ligue 1. Ο Βραζιλιάνος σημείωσε τέσσερα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, έγινε μόλις ο 8ος ποδοσφαιριστής που εισπράττει "δεκάρι" από την "Equipe" για την απόδοσή του, ωστόσο... αποδοκιμάστηκε σφοδρά από το κοινό του "Παρκ ντε Πρενς"!

Η φάση που προκάλεσε τη μήνη των Γάλλων φιλάθλων σημειώθηκε στο 83ο λεπτό, όταν ο Έντινσον Καβάν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων.

Ο Ουρουγουανός είχε ισοφαρίσει ήδη τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με 156 τέρματα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου, με γκολ που είχε σημειώσει νωρίτερα στο παιχνίδι. Το επόμενο τέρμα του θα τον έχρισε αρχισκόρερ της ομάδας και το πέναλτι που κέρδισε ήταν μία μοναδική ευκαιρία να καταρρίψει το ρεκόρ.

Φευ... Ο Νεϊμάρ είχε διαφορετική γνώμη, αφού πήγε προς το μέρος της μπάλας, τη μάζεψε και άρχισε να περπατάει προς τη βούλα του πέναλτι, με σκυμμένο κεφάλι για να μην αντιμετωπίσει βλέμματα και αντιδράσεις συμπαικτών. Κάποιοι εξ αυτών εξέφρασαν τη "χλιαρή" αντίθεσή τους, ωστόσο ο Βραζιλιάνος ήταν αμετανόητος.

Ο Καβάνι δεν αντέδρασε και απλά πήγε στη γραμμή της περιοχής για να περιμένει την εκτέλεση. Ο Νεϊμάρ έστησε την μπάλα στη βούλα, με μεγάλη μερίδα φιλάθλων από τις κερκίδες να αποδοκιμάζουν και να σφυρίζουν τον παίκτη της ομάδας τους! Λίγο πριν από την εκτέλεση, σταμάτησαν, με τον Βραζιλιάνο να ευστοχεί και να ολοκληρώνει το καρέ.

Ο Καβάνι τον συνεχάρη, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, ωστόσο το περιστατικό αυτό προστέθηκε στην υποβόσκουσα κόντρα μεταξύ των δύο "στρατοπέδων" του συλλόγου, του... βραζιλιάνικού μπλοκ και του αργεντίνικου, στο οποίο έχει προστεθεί και ο Καβάνι.

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του συλλόγου, Ουνάι Έμερι, απάντησε σε ερώτηση για τις αποδοκιμασίες: "Νομίζω ότι ο Νεϊμάρ ανέλαβε την εκτέλεση επειδή ήταν καλή μέρα γι' αυτόν. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό, όμως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για τον Καβάνι να σκοράρει κι άλλο".

Ο Τομά Μενιέ, με τη σειρά του, είπε: "Κατανοώ την απογοήτευση, αλλά βρίσκω τις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους αρκετά ντροπιαστικές. Εάν θέλεις να τον αποδοκιμάσεις, γιατί τον χειροκροτάς και πανηγυρίζεις όταν περνάει τέσσερις αμυντικούς για να σκοράρει;"

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ