ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Οι διαβουλεύσεις Καβάνι - Νεϊμάρ για ένα φάουλ και ο πανηγυρισμός με τον Άλβες!

PSG's Neymar, right, looks teammate Edinson Cavani during the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar, right, looks teammate Edinson Cavani during the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Στο φάουλ του δεύτερου γκολ της Παρί με τη Λιλ, ο Νεϊμάρ είχε ένα μίνι διάλογο με τον Καβάνι πριν την εκτέλεση και μετά την επίτευξη του τέρματος ο Βραζιλιάνος πανηγύρισε με τον Άλβες, κάνοντας ένα χορευτικό. (VIDEOS).

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε με 3-0 από την έδρα της Λιλ και συνεχίζει την κούρσα για κατάκτηση του φετινού Σαμπιονά. Ο Νεϊμάρ πέτυχε το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στη δεξιά γωνία, αλλά πριν αναλάβει το χτύπημα, είχε ένα μίνι διάλογο με τον Έντινσον Καβάνι. Οι δυο τους ξέρουν τι έλεγαν και αν διαφωνούσαν ή απλά έδιναν οδηγίες ο ένας στον άλλον.

Μετά την επίτευξη του γκολ στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ουρουγουανός φορ έσπευσε να ασπαστεί τον συμπαίκτη του, ενώ ο Νεϊμάρ έκανε έναν ιδιαίτερο πανηγυρισμό με τον συμπατριώτη του, Ντάνι Άλβες. Οι δυο τους επιδόθηκαν σε ένα χορευτικό και το χάρηκαν με την ψυχή τους...

AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ