ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Βεράτι ζήτησε να φύγει από την Παρί

FILE - In this Sunday, Dec. 11, 2016 file photo, PSG's Marco Verratti gestures during the League One soccer match against Nice, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France. Verratti was given a seemingly unusual yellow card for anti-sporting behavior known in the game as trickery when he knelt down and headed the ball back to his goalkeeper during a French league match against Nantes on Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Thibault Camus, File)
FILE - In this Sunday, Dec. 11, 2016 file photo, PSG's Marco Verratti gestures during the League One soccer match against Nice, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France. Verratti was given a seemingly unusual yellow card for anti-sporting behavior known in the game as trickery when he knelt down and headed the ball back to his goalkeeper during a French league match against Nantes on Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Thibault Camus, File) AP

Ένας από τους κορυφαίους μέσους του κόσμου, ο Μάρκο Βεράτι, φαίνεται πως... υποκύπτει στο φλερτ της Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και ζήτησε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ώρα που η Μπαρτσελόνα φέρεται διατεθειμένη να τινάξει την μπάνκα για τον Μάρκο Βεράτι με πρόταση ακόμα και 100.000.000 ευρώ, ο Ιταλός "εγκέφαλος" της Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Equipe".

Στο κυριακάτικο φύλλο της, η γαλλική εφημερίδα αποκαλύπτει συνάντηση του νέου αθλητικού διευθυντή των Γάλλων, Αντέρο Ενρίκε, με τον 24χρονο διεθνή μέσο την προηγούμενη εβδομάδα. Η συνάντηση είχε χαρακτήρα γνωριμίας του Πορτογάλου με τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο Βεράτι έριξε τη... βόμβα στο τραπέζι.

Η Παρί, πάντως, δεν είναι έτοιμη να αφήσει το πιο βασικό "γρανάζι" της μηχανής της να αποχωρήσει. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Νασέρ αλ Κελαϊφί, είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, όπως συνέβη και με τις περιπτώσεις μερικών ακόμα νεαρών και πολύ ικανών παικτών, των Μαρκίνιος, Αντριάν Ραμπιό και Σερζ Οριέ.

Τουναντίον, έδωσε εντολή στον γενικό διευθυντή Ζαν Κλον Μπλαν να ετοιμάσει νέο συμβόλαιο για τον Βεράτι, με καλύτερους όρους από το τρέχον που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021.

Η εκτίμηση του γαλλικού εντύπου είναι ότι το νέο συμβόλαιο θα πείσει τον Βεράτι να μείνει στο "Παρκ ντε Πρενς". Το ίδιο είχε γίνει και το 2014, όταν ο Ραμπιό είχε πρόταση από τη Ρόμα με περισσότερα χρήματα και εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο πείστηκε να ανανεώσει με τους Γάλλους μέχρι το 2019. Το 2015, ο Τιάγκο Μότα απέρριψε εν τέλει πρόταση της Ατλέτικο, ενώ ο σύλλογος απέκλεισε το ενδεχόμενο οι Μαρκίνιος και Τιάγκο Σίλβα να πάρουν μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ